-
Friday 08 August 14, 01:10 AM
Top |
نمایش لیست تلفن های دریافتی در حین ثبت نام
سلام
تنظیم کردم که موقع ثبت نام شماره تلفن بگیره سایت.
حالا میخوام شماره های گرفته شده رو در لیست مقابل هر ثبت نام نشون بده اما نمیده و حتما باید برم توی پروفایل ثبت شده
چکار باید کرد ؟
موضوعات مشابه:
-
Friday 08 August 14 01:10 AM
# ADS
Circuit advertisement
-
Friday 08 August 14, 03:59 PM
Top |
کلا برای اینجور کارها بهتره از CB استفاده کنید اما در مورد این مورد خاص باید شما برید توی همون صفحه ای که میخاید فیلد اضافه کنید و به آدرس صفحه دقت کنید. آخرین یا یکی مونده به آخرین کلمه که در آدرس سایتتون وجود داره نام فایلی هست که باید ویرایش کنید تا بتونید به اون صفحه یک فیلد یا در واقع یک column جدید به معنی همون ستون اضافه کنید. برای این کار باید کمی پی اچ پی بلد باشید اما کلا این روش که گفتم استاندارد نیست و با آپدیت کردن هسته جوملا این تنظیماتتون میپره و شما باید در اصل برای این خواستتون یک پلاگین بنویسید.این اضافه کردن فیلد رو از توی فیلم آموزشی یکی از سایت ها انجام دادید؟ کلا بهترین روش اضافه کردن فیلد به ثبت نام CB هست
The Following User Says Thank You to mojtaba3D For This Useful Post:
mal2moh (Friday 08 August 14)
-
Friday 08 August 14, 09:21 PM
Top |
سلام
این اضافه کردن در خود جوملا هست
یه پلاگین داریم به نام پروفایل کاربر ، فعالش کردم و فقط گزینه تلفن رو فعال و اجباری کردم ، حالا موقع ثبت نام فیلد تلفن میاد و شماره رو می زنن.
حالا مشکلی که دارم اینه که برای دیدن شماره تلفن ها باید روی نام کاربریش کلیک کنم تا شماره موبایلش رو ببینم
میخوام ببینم چطور میشه این شماره ها رو در یک لیست ببینیم
-
Saturday 09 August 14, 12:33 AM
Top |
دوست عزیز متوجه فرمایشتون شدم اما دقت نکردید چی گفتم و دقیقا میدونم مشکل شما چیه چون خودم هم قبلا این مشکل رو داشتم و حل کردم و یادم رفت که این کار رو کردم و جوملامو آپدیت کردم و اون ستون از بین رفت. منظورم ستونی هست به لیست کاربران سایت اضافه کرده بودم که لازم نبود برید توی تک تک پروفایلها و تلفن ها رو ببینید. میگم که شما باید برید به صفحه ای که لیست کاربران تون در اون قرار داره.حالا به آدرس دقت کنید.... اون آدرس رو کپی کنید اینجا تا بهتون بگم چه فایلی رو باید ویرایش کنید تا بتونید ستون تلفن ها رو هم به لیست کاربرانتون اضافه کنید. اما نحوه ویرایش رو باید خودتون لطف کنید همکاری کنید تا یاد بگیرید. من دسترسی به جوملا ندارم الان.