صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 17
  1. Top | #1
    StarStarStarStarStarStarStar
    تاریخ عضویت
    July 2012
    شماره عضویت
    1
    عنوان کاربر
    مدير کـــــــــل
    میانگین پست در روز
    2.27
    محل سکونت
    اصفهان
    هوادار
    سپاهان - رئال مادرید
    نوشته ها
    5,323
    موضوع ها
    76
    Thanks
    1,925
    Thanked 1,971 Times in 1,531 Posts
    وب سایت کاربر
    کلیک کنید
    میزان امتیاز
    1000

    آموزش انتقال فایل های حجیم از هاستی به هاست دیگر با استفاده از php

    با سلام و درود خدمت دوستان عزیز.

    امروز قصد دارم کدهایی در php در اختیارتون بگذارم که برای خیلی ها ارزشمند خواهد بود.

    توسط این دستورات php می توانید فایل های حجیمی را از هر سرور دانلود کنید و مستقیم ببرید روی سرور یا هاست خودتون. با سرعت بالای سرور شما و بدون اینکه لازم باشه شما یک بار فایل را دانلود و دوباره آپلود کنید.

    این روش خوبی خیلی عالی که داره ، این هست که از php.ini پیروی نمی کنه. مشکلی که در خیلی از اسکریپت ها هست! مثلا در php.ini سرور ، مقدار upload_max_filesize تعریف میشه 20 مگابایت! خب به این ترتیب در اسکریپت ها بیشتر نمیشه آپلود کرد! ولی این روشی که امروز استفاده می کنیم ، من فایل 110 مگابایتی هم باهاش انتقال دادم در حالی که توی php.ini سرور من تعریف شده 20 مگابایت!

    فایل های حجیم تر ، یک گیگ ، دو گیگ را امتحان نکردم انتقال میده یا نه! ولی فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه و انتقال نده! اگر دوستی امتحان کرد و مشکلی از این بابت نبود ، ممنون میشیم در همین تاپیک بهمون بگه!

    البته بگم کانفیگ بودن سرور شما هم خیلی مهم هست که این روش درست کار کنه. ولی معمولا سرور های اشتراکی درست کانفیگ میشن و مشکلی نخواهد بود.

    خب بریم سر کد ها:

    وارد هاستتون بشید. سپس file manager هاستتون.بعد با استفاده از گزینه newfile ، یک فایل بسازید حالا با هر اسمی مثلا dl و پسوندشو php بگذارید. برای مثال dl.php

    البته این فایل هرجا باشه ، فایل های شما نیز همونجا خواهند رفت. همچنین باید سطح دسترسی این پوشه 755 باشه تا مشکلی پیش نیاد. البته اگر مشکلی پیش اومد ، شما می توانید 777 هم کنید و مشکلی نیست.

    سپس کد های زیرا در این فایل بگذارید و ذخیره کنید:

    کد:
    <?php 
    define('BUFSIZ', 4095);
    $url = 'http://www.you.com/yourfile.zip';
    $rfile = fopen($url, 'r');$lfile = fopen(basename($url), 'w');
    while(!feof($rfile))fwrite($lfile, fread($rfile, BUFSIZ), BUFSIZ);
    fclose($rfile);fclose($lfile);
    ?>
    این خطوط دستوراتی نوشته که فایل را میاد از آدرسی که دادید دانلود می کنه و توی دایرکتوری که این فایل file.php هست ذخیره می کنه. تنها تغییری که باید داد ، این هست که آدرس دانلود فایل را عوض کنید و چیزی که مدنظر هست بگذارید:
    کد:
    http://upload.joomiran.com/file.zip
    الان این آدرس هست و شما می توانید به هر چیزی تغییرش دهید.


    امیدوارم از این آموزش استفاده کافی را برده باشید. اگر سوالی موردی بود درخدمتیم.


    این آموزش توسط وب سایت جومیران نوشته شده است. هرگونه کپی برداری با ذکر منبع و لینک مستفیم به [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ] بلامانع است.

    موضوعات مشابه:
    The Following 6 Users Say Thank You to Mahdi Manian For This Useful Post: barzkar_a (Monday 18 July 16),mahdi01 (Friday 06 December 13),Mojtaba (Thursday 08 November 12),mojtaba3D (Friday 04 January 13),pesfa (Saturday 05 January 13),shikako (Friday 05 January 18)
    این پست مفید بود؟؟ دکمه گوگل +1 یادتون نره پس!
    کجاست؟ یکی بالای تاپیک سمت چپ و یکی دیگه هم پایین انجمن سمت چپ!


    [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ] - [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ] - [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ] - [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ]

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    محل سکونت
    Advertising world
    نوشته ها
    Many


    اینجا محل تبلیغات شماست.

     

  3. Top | #2
    StarStarStarStarStarStarStar
    تاریخ عضویت
    November 2012
    شماره عضویت
    1244
    عنوان کاربر
    عضو دائمی
    میانگین پست در روز
    0.04
    محل سکونت
    الان سه ساله مشهدم مرد تنهای شب
    سن
    28
    نوشته ها
    90
    موضوع ها
    30
    Thanks
    31
    Thanked 18 Times in 13 Posts
    وب سایت کاربر
    کلیک کنید
    میزان امتیاز
    147
    من هم میتوانم ازاین کدها استفاده کنم یک مثال میزنید تا خوب متوجه شوم


  4. Top | #3
    StarStarStarStarStarStarStar
    تاریخ عضویت
    July 2012
    شماره عضویت
    1
    عنوان کاربر
    مدير کـــــــــل
    میانگین پست در روز
    2.27
    محل سکونت
    اصفهان
    هوادار
    سپاهان - رئال مادرید
    نوشته ها
    5,323
    موضوع ها
    76
    Thanks
    1,925
    Thanked 1,971 Times in 1,531 Posts
    وب سایت کاربر
    کلیک کنید
    میزان امتیاز
    1000
    درود

    دوست عزیز تنها کاری که باید بکنید این هست که توی هاستتان یک فایل به هرنامی با پسوند php بسازید. مثلا dl.php بعد داخلش کدهایی که گفته شده را قرار دهید و به جای لینک پیش فرض لینک خودتان را قرار بدهید!

    دیگه مثال زدن نداره!


    موفق باشید.

    The Following 3 Users Say Thank You to Mahdi Manian For This Useful Post: barzkar_a (Monday 18 July 16),Mojtaba (Thursday 08 November 12),mojtaba3D (Thursday 08 November 12)
    این پست مفید بود؟؟ دکمه گوگل +1 یادتون نره پس!
    کجاست؟ یکی بالای تاپیک سمت چپ و یکی دیگه هم پایین انجمن سمت چپ!


    [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ] - [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ] - [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ] - [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ]

  5. Top | #4
    StarStarStarStarStarStarStar
    تاریخ عضویت
    July 2012
    شماره عضویت
    52
    عنوان کاربر
    مدير ارشد
    میانگین پست در روز
    0.18
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    432
    موضوع ها
    49
    Thanks
    494
    Thanked 593 Times in 367 Posts
    وب سایت کاربر
    کلیک کنید
    میزان امتیاز
    1739
    دوست من همونطور که آقا مهدی گفتن عمل کنید، کد رو به همراه آدرس فایلی که میخواین انتقال بدین رو توی فایل وارد کنید و ذخیره کنید. مثلا با نام dl.php و توی روت اصلی سایتتون ذخیره کنید.
    بعد آدرس سایتتون رو بعلاوه آدرس این فایل مثلا yoursite.com/dl.php توی مرورگرتون وارد کنید و اینتر بزنید تا فایل اجرا بشه و عمل انتقال صورت بگیره.

    پیروز باشید.

    The Following 2 Users Say Thank You to Mojtaba For This Useful Post: Mahdi Manian (Thursday 08 November 12),mojtaba3D (Thursday 08 November 12)


    لطفا در پیام خصوصی سوال نفرمایید.
    بهترین روش برای بدست آوردن پاسخ سوالتان، مطرح کردن آن در انجمن می باشد.


  6. Top | #5
    StarStarStarStarStarStarStar
    تاریخ عضویت
    July 2012
    شماره عضویت
    73
    عنوان کاربر
    مدير کـــــــــل
    میانگین پست در روز
    0.46
    نوشته ها
    1,065
    موضوع ها
    61
    Thanks
    150
    Thanked 650 Times in 517 Posts
    وب سایت کاربر
    افزودن وب سایت
    میزان امتیاز
    1000

    مشکل انتقال با ارور ماکزیمم زمان

    سلام برای من این ارور رو داد:
    کد PHP:
    Fatal errorMaximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/basijut1/public_html/abooreyhan/dl.php on line 5 
    وبه این صفحه
    [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ]
    هم برای حل مشکلم مراجعه کردم اما شما بیشتر برای لوکال توضیح داده بودید.میشه برای هاست در مورد ssh بیشتر توضیح بدید؟
    من به مدیر سرور دسترسی ندارم .
    اگه میشه بگید از طریق ssh چطور میشه فایل رو از یه هاست به هاست دیگه منتقل کرد؟

    پشتیبانی ویژه و رایگان برای سایتهای مذهبی و ارزشی در پیام خصوصی

    هاست پیشنهادی:
    [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ]

  7. Top | #6
    StarStarStarStarStarStarStar
    تاریخ عضویت
    July 2012
    شماره عضویت
    1
    عنوان کاربر
    مدير کـــــــــل
    میانگین پست در روز
    2.27
    محل سکونت
    اصفهان
    هوادار
    سپاهان - رئال مادرید
    نوشته ها
    5,323
    موضوع ها
    76
    Thanks
    1,925
    Thanked 1,971 Times in 1,531 Posts
    وب سایت کاربر
    کلیک کنید
    میزان امتیاز
    1000
    سلام.

    در هاست باید به مدیر هاست بگید که براتون max_execution_time را افزایش دهد.


    موفق باشید.

    این پست مفید بود؟؟ دکمه گوگل +1 یادتون نره پس!
    کجاست؟ یکی بالای تاپیک سمت چپ و یکی دیگه هم پایین انجمن سمت چپ!


    [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ] - [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ] - [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ] - [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ]

  8. Top | #7
    StarStarStarStarStarStarStar
    تاریخ عضویت
    September 2013
    شماره عضویت
    7695
    عنوان کاربر
    عضو انجمن
    میانگین پست در روز
    0.00
    نوشته ها
    2
    موضوع ها
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    وب سایت کاربر
    کلیک کنید
    میزان امتیاز
    0
    Request TimeoutThis request takes too long to process, it is timed out by the server. If it should not be timed out, please contact administrator of this web site to increase 'Connection Timeout'.من حداکثر میتونم 20 مگابایتو انتقال بدم میشه مشکلمو حل کنید.سرعت انتقال به چی بستگی داره؟در هنگام انتقال از ترافیکم کثر میشه؟میشه از سایت های فیلتر منتقل کرد؟از سایت هایی که محدودیت سرعت میدن مثلا 10 کیلوبایت در ثانیه انتقال از اونا به چه ترتیبه ؟خوشحال میشم بهم اینا رو توضیح بدید خیلی گیرم تشکر.


  9. Top | #8
    StarStarStarStarStarStarStar
    تاریخ عضویت
    July 2012
    شماره عضویت
    1
    عنوان کاربر
    مدير کـــــــــل
    میانگین پست در روز
    2.27
    محل سکونت
    اصفهان
    هوادار
    سپاهان - رئال مادرید
    نوشته ها
    5,323
    موضوع ها
    76
    Thanks
    1,925
    Thanked 1,971 Times in 1,531 Posts
    وب سایت کاربر
    کلیک کنید
    میزان امتیاز
    1000
    این مشکل از هاستتان است. هاستتان زیادی محدود است. هاست بهترین خریداری کنید!

    سرعت انتقال هم بستگی به سرعت پورت سرور دارد.


    پیروز باشید.

    این پست مفید بود؟؟ دکمه گوگل +1 یادتون نره پس!
    کجاست؟ یکی بالای تاپیک سمت چپ و یکی دیگه هم پایین انجمن سمت چپ!


    [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ] - [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ] - [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ] - [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ]

  10. Top | #9
    StarStarStarStarStarStarStar
    تاریخ عضویت
    September 2013
    شماره عضویت
    7695
    عنوان کاربر
    عضو انجمن
    میانگین پست در روز
    0.00
    نوشته ها
    2
    موضوع ها
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    وب سایت کاربر
    کلیک کنید
    میزان امتیاز
    0
    ممنون و در آخر یه سوال منابع سرورو زیادی درگیر میکنه - مثلا cpu - ram و سرعت سرور میاد پایین؟ مدیر سرور بلوک میکنه یا نه تشکر


  11. Top | #10
    StarStarStarStarStarStarStar
    تاریخ عضویت
    July 2012
    شماره عضویت
    1
    عنوان کاربر
    مدير کـــــــــل
    میانگین پست در روز
    2.27
    محل سکونت
    اصفهان
    هوادار
    سپاهان - رئال مادرید
    نوشته ها
    5,323
    موضوع ها
    76
    Thanks
    1,925
    Thanked 1,971 Times in 1,531 Posts
    وب سایت کاربر
    کلیک کنید
    میزان امتیاز
    1000
    همه این ها بستگی به سرور شما دارد. باید از مدیر هاست خود سوال کنید.


    پیروز باشید.

    این پست مفید بود؟؟ دکمه گوگل +1 یادتون نره پس!
    کجاست؟ یکی بالای تاپیک سمت چپ و یکی دیگه هم پایین انجمن سمت چپ!


    [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ] - [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ] - [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ] - [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ]

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  


از انجمن جومیران در گوگل حمایت کنیم.