صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 30
    1. آموزش جامع ایجاد موقعیت ماژول در قالب های جوملا Details »»

      آموزش جامع ایجاد موقعیت ماژول در قالب های جوملا

      Version: , by (مدير کـــــــــل) Mahdi Manian آنلاین نیست.
      Developer Last Online: Nov 2018 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      vB Version: (جوملا همه نسخه ها) امتیاز:  (1 votes - 4.00 average) Installs: 0
      Released: Sunday 30 September 12 Last Update: Never Downloads: 0
      Supported

      با سلام و درود

      در این آموزش قصد داریم آموزش جامعی برای ایجاد موقعیت ماژول در قالب های جوملا بدیم. متاسفانه خیلی از آموزش های ایجاد موقعیت که در نت هست ، آموزش های ابتدایی هست و برای قالب های ساده می باشد.
      خیلی از قالب ها هستن که پیشرفته هستند و برای مثال فریم ورک مخصوص خودشونو دارن. خیلی از این قالب ها موقعیت ها را در فایل index.php ذخیره نمی کنند بلکه در فایل دیگه ای. همچنین طرز ساختن موقعیت در اون متفاوت خواهد بود.


      برای اینکه بتونیم آموزش جامعی در مورد اضافه کردن موقعیت به قالب بدیم ، باید خدمتتون عرض کنم که ایجاد یک موقعیت ماژول ، سه مرحله داره:

      1.ویرایش php و افزودن کد های جدید
      2.ویرایش xml و افزودن کد های جدید
      3.ویرایش css و افزودن کد های جدید


      مرحله اول: PHP
      در مرحله اول ، شما باید فایل php ای که موقعیت ها (position ها) در اون نوشته شدن را پیدا کنید. معمولا این فایل index.php است. ولی شاید اسمش یک چیز دیگه باشه و حتی در یک پوشه دیگه باشه! برای مثال: default.php که خب شما باید خودتون پیدایش کنید.

      حالا شاید بپرسید چطوری می تونیم پیداش کنیم؟
      به این منظور کافیه عبارت زیرا در فایل های php تان جستجو کنید ، در هر فایلی که بود ، همان فایل مد نظر است:
      کد:
      jdoc:include type="modules"
      بعد از اینکه فایل پیدا شد ، باید ببینید قصد دارید موقعیت کجا باشه! به این منظور بعد از آدرس سایتتون بزنید ?tp=1 بعد موفعیت ها به شما نمایش داده خواهد شد. اگر این اتفاق نیوفتاد ، باید در تنظیمات قالب ها ، نمایش موقعیت های قالب را فعال کنید.
      سپس یک موقعیت را که مد نظر دارید ، انتخاب کنید. سپس کد های اونو در فایل php پیدا کنید و پایین اون کد های زیرا اضافه کنید:
      کد PHP:
      <?php if($this->countModules('search')) : ?>
      <div id="joomiran_search">
      <jdoc:include type="modules" name="search" style="xhtml" />
      </div>
      <?php endif; ?>
      این یک موقعیت کاملا شرطی هست و اگر ماژول این موقعیت فعال نباشه ، نمایش داده نخواهد شد. به جای search باید نام موقعیت خودتون را بنویسید.(این مورد در فایل xml استفاده میشه.) همچنین به جای joomiran_search می توانید نام آیدی موردنظر را بنویسید. (این مورد در css نویسی استفاده میشه.)

      مرحله دوم: XML

      در این مرحله ، باید موقعیتی که ساختید به فایل templateDetails.xml معرفی شوند. این فایل در همه قالب ها یکسان هست و یک سان عمل میشه.
      بعد از باز کردن این فایل ، باید در تگ <positions> موقعیت را اضافه کنید. بعد از ایت تگ کد زیرا وارد کنید:
      کد:
      <position>search</position>
      به جای search باید نام موقعیت نوشته بشه.

      مرحله سوم: CSS

      در این مرحله ، شما باید استایل دلخواه برای موقعیتتون بنویسید. این دیگه بستگی به خودتون داره که چی دوست دارید بنویسید. البته باید css بلد باشید. برای مثال من این کد را می نویسم:
      کد:
      #joomiran_search {
          float:right;
          background:#000;
      }
      امیدوارم از این آموزش استفاده کافی را برده باشید.
      هر سوالی ، مشکلی یا موردی بود ، در خدمتیم.


      این آموزش توسط وب سایت جومیران نوشته شده است. هرگونه کپی برداری با ذکر منبع و لینک مستقیم به [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ] بلامانع است.

      موضوعات مشابه:

      Show Your Support

      • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
      • برای تشکر از نویسنده بر روی کلیک کنید.
        The Following 3 Users Say Thank You to Mahdi Manian For This Useful Post: 3oroush (Sunday 06 October 13),boshaq (Saturday 19 July 14),mal2moh (Tuesday 03 March 15)

    Similar Mod

    آخرين نوشته
    پاسخ
    Type
    Developer
    مدیریت
    08:33 PM Tuesday 24 July 12
    0
    آموزش های جوملا 2.5 / 1.7
    Mojtaba
    11:45 PM Tuesday 07 August 12
    0
    آموزش های جوملا 2.5 / 1.7
    Mahdi Manian
    04:49 PM Thursday 30 August 12
    2
    آموزش های جوملا 2.5 / 1.7
    محمدحسین میری
    03:30 PM Tuesday 30 October 12
    0
    آموزش های جوملا 2.5 / 1.7
    shervin_20
    03:18 PM Thursday 17 January 13
    0
    آموزش های جوملا 2.5 / 1.7
    Mahdi Manian
    02:46 PM Monday 28 January 13
    0
    آموزش های جوملا 2.5 / 1.7
    mohammad2232
    09:03 PM Monday 28 January 13
    2
    آموزش های جوملا 2.5 / 1.7
    mohammad2232
    07:36 PM Tuesday 21 May 13
    1
    آموزش های جوملا 2.5 / 1.7
    hamidnpc
    12:46 AM Wednesday 11 September 13
    3
    آموزش های جوملا 2.5 / 1.7
    ali09366
    03:19 PM Saturday 14 September 13
    8
    آموزش های جوملا 2.5 / 1.7
    hamidnpc
  1. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    محل سکونت
    Advertising world
    نوشته ها
    Many


    اینجا محل تبلیغات شماست.

     

  2. Top | #2
    StarStarStarStarStarStarStar
    تاریخ عضویت
    September 2012
    شماره عضویت
    427
    عنوان کاربر
    استادکار جوملا
    میانگین پست در روز
    0.16
    نوشته ها
    355
    موضوع ها
    77
    Thanks
    61
    Thanked 9 Times in 9 Posts
    وب سایت کاربر
    کلیک کنید
    میزان امتیاز
    412
    بنده فایل این jdoc:include type="modules" رو پیدا نکردم .بخاطر همین مرحله اول متوقف شدم :-(

    میشه راهنمایی کنید؟
    اگه اینجا مطرح کردم بخاطر این هست که سوالم کاملا در رابطه با این موضوع هست دیگه


  3. Top | #3
    StarStarStarStarStarStarStar
    تاریخ عضویت
    July 2012
    شماره عضویت
    1
    عنوان کاربر
    مدير کـــــــــل
    میانگین پست در روز
    2.27
    محل سکونت
    اصفهان
    هوادار
    سپاهان - رئال مادرید
    نوشته ها
    5,323
    موضوع ها
    76
    Thanks
    1,925
    Thanked 1,971 Times in 1,531 Posts
    وب سایت کاربر
    کلیک کنید
    میزان امتیاز
    1000
    درود,

    در سایر فایل های php جستجو کنید.

    ویرایش توسط Mahdi Manian : Wednesday 15 January 14 در ساعت 07:54 PM
    این پست مفید بود؟؟ دکمه گوگل +1 یادتون نره پس!
    کجاست؟ یکی بالای تاپیک سمت چپ و یکی دیگه هم پایین انجمن سمت چپ!


    [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ] - [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ] - [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ] - [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ]

  4. Top | #4
    StarStarStarStarStarStarStar
    تاریخ عضویت
    January 2014
    شماره عضویت
    11503
    عنوان کاربر
    عضو انجمن
    میانگین پست در روز
    0.00
    سن
    29
    نوشته ها
    3
    موضوع ها
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    وب سایت کاربر
    کلیک کنید
    میزان امتیاز
    0
    سلام . من یه قالبی رو در Artisteer4 طراحی کردم . و در جوملا 5. 2 نصب کردم. ولی در جوملا موقعیت منوی افقی نداره در حالیکه در Artisteer منوی افقی داشت. حالا میخوام یه موقعیت منو پایین هدر ایجاد کنم. تو قالبم همچین فایلی نتونستم پیدا کنم . میشه راهنمایی کنین؟ امکانش هست که قالب فایل php نداشته باشه؟ خواهشا زود جواب بدید


  5. Top | #5
    StarStarStarStarStarStarStar
    تاریخ عضویت
    July 2012
    شماره عضویت
    1
    عنوان کاربر
    مدير کـــــــــل
    میانگین پست در روز
    2.27
    محل سکونت
    اصفهان
    هوادار
    سپاهان - رئال مادرید
    نوشته ها
    5,323
    موضوع ها
    76
    Thanks
    1,925
    Thanked 1,971 Times in 1,531 Posts
    وب سایت کاربر
    کلیک کنید
    میزان امتیاز
    1000
    درود

    حتما این فایل را داراست. داخل پوشه های مربوط به قالب را جستجو کنید.


    موفق باشید.

    این پست مفید بود؟؟ دکمه گوگل +1 یادتون نره پس!
    کجاست؟ یکی بالای تاپیک سمت چپ و یکی دیگه هم پایین انجمن سمت چپ!


    [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ] - [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ] - [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ] - [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ]

  6. Top | #6
    StarStarStarStarStarStarStar
    تاریخ عضویت
    February 2014
    شماره عضویت
    11719
    عنوان کاربر
    عضو تلاشگر
    میانگین پست در روز
    0.11
    نوشته ها
    198
    موضوع ها
    74
    Thanks
    130
    Thanked 12 Times in 12 Posts
    وب سایت کاربر
    کلیک کنید
    میزان امتیاز
    253
    قالبهای آرتیستر دارای پیچیدگی خاصی هستند به نظرم روی قالبهای ساده تری کار رو انجام بدین البته میشه روی آرتیستر انجام داد اما ... زمان بیشتری می بره

    The Following User Says Thank You to mal2moh For This Useful Post: Mahdi Manian (Friday 06 March 15)

  7. Top | #7
    StarStarStarStarStarStarStar
    تاریخ عضویت
    April 2015
    شماره عضویت
    17207
    عنوان کاربر
    عضو انجمن
    میانگین پست در روز
    0.01
    نوشته ها
    8
    موضوع ها
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    وب سایت کاربر
    کلیک کنید
    میزان امتیاز
    0
    نقل قول نوشته اصلی توسط JoomIran نمایش پست ها
    درود

    حتما این فایل را داراست. داخل پوشه های مربوط به قالب را جستجو کنید.


    موفق باشید.
    با سلام و خسته نباشید

    این نوشته در فایل index.php من وجود داره ولی موقعیت ماژول ها در فایلindex.php موجود نیستند و من کد مورد نظر رو هر جا میزارم میریزه به هم.
    امکان داره این نوشته (کد) در فایل های دیگه ای هم باشه غیر از این فایل؟
    در ضمن از جوملا 3 استفاده می کنم.
    با تشکر

    ویرایش توسط techno_a : Wednesday 15 April 15 در ساعت 09:34 PM

  8. Top | #8
    StarStarStarStarStarStarStar
    تاریخ عضویت
    July 2012
    شماره عضویت
    73
    عنوان کاربر
    مدير کـــــــــل
    میانگین پست در روز
    0.46
    نوشته ها
    1,065
    موضوع ها
    61
    Thanks
    150
    Thanked 650 Times in 517 Posts
    وب سایت کاربر
    افزودن وب سایت
    میزان امتیاز
    1000
    احیانا از فریم ورک های قالب جوملا استفاده نمیکنید؟

    پشتیبانی ویژه و رایگان برای سایتهای مذهبی و ارزشی در پیام خصوصی

    هاست پیشنهادی:
    [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ]

  9. Top | #9
    StarStarStarStarStarStarStar
    تاریخ عضویت
    April 2015
    شماره عضویت
    17207
    عنوان کاربر
    عضو انجمن
    میانگین پست در روز
    0.01
    نوشته ها
    8
    موضوع ها
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    وب سایت کاربر
    کلیک کنید
    میزان امتیاز
    0
    نقل قول نوشته اصلی توسط mojtaba3D نمایش پست ها
    احیانا از فریم ورک های قالب جوملا استفاده نمیکنید؟
    نمی دونم فریم ورک چیه !!
    ولی راستش حالت تو حالت عادیه


  10. Top | #10
    StarStarStarStarStarStarStar
    تاریخ عضویت
    July 2012
    شماره عضویت
    73
    عنوان کاربر
    مدير کـــــــــل
    میانگین پست در روز
    0.46
    نوشته ها
    1,065
    موضوع ها
    61
    Thanks
    150
    Thanked 650 Times in 517 Posts
    وب سایت کاربر
    افزودن وب سایت
    میزان امتیاز
    1000
    برید توی مدیریت افزونه ها>مدیریت قالب ها> نام قالبتون و اونجا متوجه میشید که فریم ورک دارید یا نه. یا اینکه میتونید آدرس سایتتون رو همین جا بذارید تا بررسی بشه.

    پشتیبانی ویژه و رایگان برای سایتهای مذهبی و ارزشی در پیام خصوصی

    هاست پیشنهادی:
    [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ]

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  


از انجمن جومیران در گوگل حمایت کنیم.