نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
  1. Top | #1
    StarStarStarStarStarStarStar
    تاریخ عضویت
    July 2012
    شماره عضویت
    73
    عنوان کاربر
    مدير کـــــــــل
    میانگین پست در روز
    0.37
    نوشته ها
    1,065
    موضوع ها
    61
    Thanks
    150
    Thanked 650 Times in 517 Posts
    وب سایت کاربر
    افزودن وب سایت
    میزان امتیاز
    1000

    نحوه رفع ناسازگاری و مشکل قالب با این ماژول mod_PlimunNivoSlider

    سلام.میخاستم از دوستان عزیز خواهش کنم یه نگا بندازن ببینن چه کدی باید اصلاح بشه تا این مشکل توی قالب من حل بشه:


    [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ]


    این مشکل ناشی از این افزونه اسلایدشو درون صفحه هست که اسمش mod_PlimunNivoSlider هست و تو سایت جومینا با عنوان [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ]منتشر شده،یعنی با نصب این افزونه این مشکل پیش اومده.
    مشکلاتی که پیش اومده اشکال در راست چین بودن تیتر های مطالب سایته و دومین اشکال هم اضافه شدن شکل بک گراند تیتر های مطلب توی اسلاید شو هست.
    با عرض معذرت،لطفا سریعتر پاسخ بدید چون نمیتونم سایت رو زیاد تو این حالت نگه دارم.
    ممنون

    اینم از دمو:
    [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ]

    موضوعات مشابه:
    ویرایش توسط mojtaba3D : Saturday 25 August 12 در ساعت 03:12 PM دلیل: دموی سایت یادم رفت

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    نوشته ها
    Many


    اینجا محل تبلیغات شماست.

     

  3. Top | #2
    StarStarStarStarStarStarStar
    تاریخ عضویت
    July 2012
    شماره عضویت
    73
    عنوان کاربر
    مدير کـــــــــل
    میانگین پست در روز
    0.37
    نوشته ها
    1,065
    موضوع ها
    61
    Thanks
    150
    Thanked 650 Times in 517 Posts
    وب سایت کاربر
    افزودن وب سایت
    میزان امتیاز
    1000
    اگه مشکل از تداخل جی کوئری هست یه قسمت تو مدیریت ماژول برای تنظیمات جی کوئری داره:
    [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ]


  4. Top | #3
    StarStarStarStarStarStarStar
    تاریخ عضویت
    July 2012
    شماره عضویت
    1
    عنوان کاربر
    مدير کـــــــــل
    میانگین پست در روز
    1.85
    محل سکونت
    اصفهان
    هوادار
    سپاهان - رئال مادرید
    نوشته ها
    5,305
    موضوع ها
    76
    Thanks
    1,921
    Thanked 1,964 Times in 1,525 Posts
    وب سایت کاربر
    کلیک کنید
    میزان امتیاز
    1000
    سلام.

    نه کاری به تداخل جی کوئری نداره. برای حل این مشکل ، در فایل template_css.css که در آدرس زیر قرار دارد:
    کد:
    templates/hamdaman/css/
    کد زیرا اضافه کنید:

    کد:
    tr td {
        text-align:right;
    }

    یا علی

    The Following User Says Thank You to Mahdi Manian For This Useful Post: mojtaba3D (Saturday 25 August 12)
    این پست مفید بود؟؟ دکمه گوگل +1 یادتون نره پس!
    کجاست؟ یکی بالای تاپیک سمت چپ و یکی دیگه هم پایین انجمن سمت چپ!


    [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ] - [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ] - [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ] - [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ]

  5. Top | #4
    StarStarStarStarStarStarStar
    تاریخ عضویت
    July 2012
    شماره عضویت
    73
    عنوان کاربر
    مدير کـــــــــل
    میانگین پست در روز
    0.37
    نوشته ها
    1,065
    موضوع ها
    61
    Thanks
    150
    Thanked 650 Times in 517 Posts
    وب سایت کاربر
    افزودن وب سایت
    میزان امتیاز
    1000
    ممنون از پاسخنتون اما یه دونه از سوالهامو یادتون رفت پاسخ بدید،توی پست اول عکسی رو که گذاشتم با خط قرمز نشون دادم.این هدر های تیتر های سایتم(همون مستطیلی که یه شکلک تذهیب کاری شده کنارشه) میاد توی ماژول!!!
    اینا چجوری میرن بیرون؟همون بک گراند ساده مشکی توی ماژول برای من کافیه.اینا چرا از تو قالب میاد تو ماژول؟؟


  6. Top | #5
    StarStarStarStarStarStarStar
    تاریخ عضویت
    July 2012
    شماره عضویت
    73
    عنوان کاربر
    مدير کـــــــــل
    میانگین پست در روز
    0.37
    نوشته ها
    1,065
    موضوع ها
    61
    Thanks
    150
    Thanked 650 Times in 517 Posts
    وب سایت کاربر
    افزودن وب سایت
    میزان امتیاز
    1000
    اون مشکلی که راه حلشو فرمودید با نصب همون ماژول از یه سایت دیگه حل شد اما اون هدر حل نشد میتونید این رو ببینید:
    [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ]


  7. Top | #6
    StarStarStarStarStarStarStar
    تاریخ عضویت
    July 2012
    شماره عضویت
    1
    عنوان کاربر
    مدير کـــــــــل
    میانگین پست در روز
    1.85
    محل سکونت
    اصفهان
    هوادار
    سپاهان - رئال مادرید
    نوشته ها
    5,305
    موضوع ها
    76
    Thanks
    1,921
    Thanked 1,964 Times in 1,525 Posts
    وب سایت کاربر
    کلیک کنید
    میزان امتیاز
    1000
    سلام.

    در همان فایل template_css.css کد زیرا اضافه کنید.

    کد:
     .joomla_ins .diapocurrent .pix_relativize .caption h5 {
        background:none;
    }
    دلیل این مشکلات این است که قالب شما با تکنولوژی قدیمی table نوشته شده است و استاندارد های کد نویسی رعایت نشده است.


    موفق باشید.

    The Following 2 Users Say Thank You to Mahdi Manian For This Useful Post: Mojtaba (Saturday 25 August 12),mojtaba3D (Saturday 25 August 12)
    این پست مفید بود؟؟ دکمه گوگل +1 یادتون نره پس!
    کجاست؟ یکی بالای تاپیک سمت چپ و یکی دیگه هم پایین انجمن سمت چپ!


    [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ] - [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ] - [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ] - [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ]

  8. Top | #7
    StarStarStarStarStarStarStar
    تاریخ عضویت
    July 2012
    شماره عضویت
    73
    عنوان کاربر
    مدير کـــــــــل
    میانگین پست در روز
    0.37
    نوشته ها
    1,065
    موضوع ها
    61
    Thanks
    150
    Thanked 650 Times in 517 Posts
    وب سایت کاربر
    افزودن وب سایت
    میزان امتیاز
    1000
    سلام ، با اضافه کردن این کد باز هم درست نشد
    h5 همچنان میاد تو اسلاید شو، [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ]
    ببخشید درست شده من سوتی دادم
    اگه میشه این پست رو حذف کنید.ممنون

    ویرایش توسط mojtaba3D : Sunday 26 August 12 در ساعت 07:12 PM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  


از انجمن جومیران در گوگل حمایت کنیم.