نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
  1. Top | #1
    StarStarStarStarStarStarStar
    تاریخ عضویت
    January 2013
    شماره عضویت
    3710
    عنوان کاربر
    عضو دائمی
    میانگین پست در روز
    0.05
    نوشته ها
    107
    موضوع ها
    47
    Thanks
    1
    Thanked 11 Times in 9 Posts
    وب سایت کاربر
    کلیک کنید
    میزان امتیاز
    163

    مشکل در کامپوننت k2

    سلام خسته نباشید
    من کامپوننت k2 فارسی رو نصب کردم و خودش خودکار ماژول هاش رو هم نصب کرده اما این خطا بالای صفحه توی مدیریتش وجود داره:

    Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in C:\wamp\www\site\administrator\components\com_k2\v iews\cpanel\tmpl\default_tabs.php(1) : eval()'d code on line 1

    Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in C:\wamp\www\site\administrator\components\com_k2\a dmin.k2.php(1) : eval()'d code on line 1

    ممنون میشم کمکم کنید

    موضوعات مشابه:

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    نوشته ها
    Many


    اینجا محل تبلیغات شماست.

     

  3. Top | #2
    StarStarStarStarStarStarStar
    تاریخ عضویت
    July 2012
    شماره عضویت
    1
    عنوان کاربر
    مدير کـــــــــل
    میانگین پست در روز
    2.28
    محل سکونت
    اصفهان
    هوادار
    سپاهان - رئال مادرید
    نوشته ها
    5,323
    موضوع ها
    76
    Thanks
    1,925
    Thanked 1,971 Times in 1,531 Posts
    وب سایت کاربر
    کلیک کنید
    میزان امتیاز
    1000
    درود

    نمایش خطا ها در ومپ را غیرفعال کنید. این کار در فصل 2 فیلم آموزش جوملا 2.5 جومیران آموزش داده شده است:
    [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ]

    نسخه منتشر شده در جومیران را نیز امتحان کنید:
    [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ]


    موفق باشید.

    این پست مفید بود؟؟ دکمه گوگل +1 یادتون نره پس!
    کجاست؟ یکی بالای تاپیک سمت چپ و یکی دیگه هم پایین انجمن سمت چپ!


    [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ] - [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ] - [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ] - [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ]

  4. Top | #3
    StarStarStarStarStarStarStar
    تاریخ عضویت
    January 2013
    شماره عضویت
    3710
    عنوان کاربر
    عضو دائمی
    میانگین پست در روز
    0.05
    نوشته ها
    107
    موضوع ها
    47
    Thanks
    1
    Thanked 11 Times in 9 Posts
    وب سایت کاربر
    کلیک کنید
    میزان امتیاز
    163
    نقل قول نوشته اصلی توسط JoomIran نمایش پست ها
    درود

    نمایش خطا ها در ومپ را غیرفعال کنید. این کار در فصل 2 فیلم آموزش جوملا 2.5 جومیران آموزش داده شده است:
    [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ]

    نسخه منتشر شده در جومیران را نیز امتحان کنید:
    [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ]


    موفق باشید.
    خیلی ممنونم درست شد نسخه ی خود جومیران رو نصب کردم دیگه خطایی ندارم
    ممنون یاعلی


  5. Top | #4
    StarStarStarStarStarStarStar
    تاریخ عضویت
    May 2018
    شماره عضویت
    23222
    عنوان کاربر
    عضو انجمن
    میانگین پست در روز
    0.00
    نوشته ها
    1
    موضوع ها
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    وب سایت کاربر
    کلیک کنید
    میزان امتیاز
    0
    با سلام
    دوستان من ماژول k2 استفاده کردم برای سایتم مشکلی که دارم اینه که هر چقدر مطلب میذارم فقط 3 تاش رو نشون میده تمامی تنظیماتش رو هم تفییر دادم تعداد مطالب برجسته ، صفحه بندی و... اصلا صفحه بندی نمیاره و فقط سه تا مطلب رو نشون میده!!!
    کسی میتونه راهنمایی کنه؟


  6. Top | #5
    StarStarStarStarStarStarStar
    تاریخ عضویت
    July 2012
    شماره عضویت
    1
    عنوان کاربر
    مدير کـــــــــل
    میانگین پست در روز
    2.28
    محل سکونت
    اصفهان
    هوادار
    سپاهان - رئال مادرید
    نوشته ها
    5,323
    موضوع ها
    76
    Thanks
    1,925
    Thanked 1,971 Times in 1,531 Posts
    وب سایت کاربر
    کلیک کنید
    میزان امتیاز
    1000
    سلام.

    احتمالا مشکل تاریخ دارید. برای این که مطمین بشید مشکل تاریخ هست، زبان بخش مدیریت وب سایت را به انگلیسی تغییر بدید و اقدام به ارسال پست در k2 کنید. اگر مشکل برطرف شد یعنی مشکل شما از تاریخ است و نیاز هست k2 نسخه شمسی شده نصب کنید.
    شما می توانید k2 نسخه شمسی جومیران را نصب کنید ولی این نسخه قدیمی است و نسخه های جدید تر آن را در اینترنت با جستجو "k2 فارسی و شمسی" می توانید پیدا کنید.

    موفق باشید.

    این پست مفید بود؟؟ دکمه گوگل +1 یادتون نره پس!
    کجاست؟ یکی بالای تاپیک سمت چپ و یکی دیگه هم پایین انجمن سمت چپ!


    [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ] - [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ] - [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ] - [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ]

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  


از انجمن جومیران در گوگل حمایت کنیم.