به انجمن های تخصصی جوملا فارسی - جومــــیران خوش آمدید!
وقتی که فرم موردنظر ساخته شد ، متداول ترین راه برای نمایش و استفاده اون در سایت ، این است که یک آیتم منو در مدیریت منو ها بسازید و نوع این آیتم منو را بر روی کامپوننت proforms basic قرار دهید. سپس تنظیمات مربوطه را انجام دهید و آن را منتشر کنید.
فقط توجه داشته باشید که این آیتم منو در یکی از ماژول های منوی سایتتان باشه تا کاربر بتونه با کلیک کردن روی آن ، به فرم دسترسی پیدا کند.
همچنین راه دیگه ای که هست ، این هست که این فرم ساز شما ، یک پلاگینی داشته باشه که تگ اش را در هرجایی که خواستیم (مطلب ، ماژول دستی html و..) قرار دهیم تا فرم ساز نمایش داده بشه. البته اگه فرم ساز شما این قابلیت را داشته باشه!
راه دیگه ای بخواهم بگم ، اینکه اگه فرم ساز شما ماژول داشته باشه ، با استفاده از آن ماژول فرم مورد نظر را در موقعیت موردنظر نمایش دهیم.
موفق باشید.
این پست مفید بود؟؟ دکمه گوگل +1 یادتون نره پس!
کجاست؟ یکی بالای تاپیک سمت چپ و یکی دیگه هم پایین انجمن سمت چپ!
[فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ] - [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ] - [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ] - [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ]
با تشکر از شما
فقط یه سوال دیگه
اونم اینه که این proforms من به هزبان انگلیسی هستش. فرم تولیدی هم چپ چین هستش
میخواستم بدونم چطور میتونم راست چین کنم؟
با تشکر
اگه امکانش هست ، فرمی که طراحی کردید را لینک اونو در همین تاپیک قرار بدید تا به کد ها دسترسی داشته باشیم و بگیم چه تغییراتی در فایل css دهید تا فرمتون rtl و راست چین شود.
موفق باشید.
[فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ] - [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ] - [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ] - [فقط اعضا می توانند لینک ها را ببینند. ]
منظورم همان فرمی هست که توی سایتتون ساختید و می خواهید راست چین بشه.
یا علی
این لینکی که الان گذاشتید ، فرمی هست که با فرم ساز proforms ساختید؟
من الان می خواستم در کد ها تغییر بدهم، مشاهده کردم این انگار iFrame هست که کد های css رویش تائیر نمی گذاره!
اگه امکانش هست شما فرمی که ساختید را به طور مستقیم به ما نمایش بدید! فرمی که در سایتتون ساختید که میگید می خواهید راست چین و Rtl بشه!
موفق باشید.